reserveer
Parkeren dichtbij Schiphol | Travel parkingservice | Park2Fly.nl

TRAVEL parkingservice biedt (zakelijke) reizigers, veilige en betaalbare oplossingen voor het parkeren vlakbij Schiphol.

Wij hebben 2 locaties met elk hun eigen pluspunten. Hieronder kunt u uw keuze maken voor de parkeergarage of het parkeerterrein:

  1. De parkeergarage gelegen aan de Van Cleeffkade 15 te Aalsmeer is een uitstekende keus als u de wagen zelf wilt parkeren en uw sleutel mee wilt nemen.
  2. Het parkeerterrein aan de Linnaeuslaan 2-B is een uitstekende keus als u en dichtbij Schiphol wilt parkeren en iets voordeliger uit wilt zijn.

Parkeren bij Schiphol, 24 uurs service. 7 dagen per week, ook op zon- en feestdagen.

Onze voordelen:
Linnaeuslaan 2-B
1431 JV Aalsmeer
googlemap

Park2Fly.nl vergelijkt de beste prijzen voor goedkoop lang parkeren bij Schiphol. Dit is de top 5 parkeerbedrijven bij Schiphol. Snel de auto parkeren en ga onbezorgd vliegen “easy park & fly“. Uw auto staat veilig overdekt of buiten geparkeerd op een bewaakt parkeerterrein. Prijzen zijn afhankelijk van hoe lang uw parkeert, overdekt of buiten, autosleutels afgeven en een medewerker uw auto laten parkeren of zelf een parkeerplaats zoeken. Park2Fly.nl geeft u informatie over de verschillende parkeerbedrijven in de buurt van Schiphol en over de locatie van parkeerplaatsen en afstand tot de luchthaven Schiphol.

Park2Fly.nl wenst u een goede reis!